Bilim Emek ve Özveriyle Yükselen Üniversite

Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi 2022 yılı yeni proje başvuruları 27/04/2022 ile 27/05/2022 tarihleri arasında alınacaktır. Başvuru yapmak isteyen araştırmacıların yönerge, proje rehberi ve proje başvuru formalarını incelemeleri ve aşağıda sıralanan hususlara dikkat etmeleri gerekmektedir.
  1. Proje başvuruları belirtilen tarihler arasında EBYS üzerinden ve 2 takım dosya halinde birim ofisine teslim edilecektir.
  2. Bilimsel Araştırma Projeleri ödenekleri içerisinde demirbaş malzemelere ayrılan bir ödenek kalemi bulunmamaktadır. Bu nedenle proje başvurusunda bulunacak araştırmacılar, sarf malzeme ve hizmet ödeme kalemlerinden talepte bulunabileceklerdir.
  3. Lisansüstü tez projesi kapsamında yapılacak yeni proje başvurularında, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü tarafından hazırlanacak öğrenci belgelerinde, ilgili öğrencinin kayıt tarihinin belirtilmiş olması gerekmektedir.
  4. 2022 yılı yeni proje başvurularında, Yüksek Lisans Tez Projeleri için 8.500TL ve Doktora Tez Projeleri için 16.000TL üst destek tutarları belirlenmiştir.
  5. 2022 yılı Hızlı Destek Projelerinin süresi 6 ay ve destek üst limiti 16.000TL olarak belirlenmiştir.